Barcelona , 1714

dilluns, de gener 30, 2006

Una hipoteca a 40 anys

Això és el que suposarà per a la nostra generació, la dels joves, l’aprovació d’aquest Estatut en les condicions actuals. L’expresident Pujol ja ha dit que el nou text només ens servirà per uns pocs anys. El que no ha dit és que representa que haurem de fer quan d’aquí 5, 6 o 7 anys ja ens hagi tornat ha quedar curt i no ens sigui una eina útil per resoldre els problemes de la societat catalana. Quan el finançament negociat no cobreixi ni una quarta part de l’espoli que patim, llavors que? Què farem si a Madrid governa un PP (o un PSOE) en majoria absoluta? O si l’equilibri de forces del Parlament es contrari a una nova reforma?

Des de les JERC de Barcelona no ens podíem quedar palplantats veient aquest panorama, no només com a independentistes d’esquerres, sinó simplement com a jovent que ens sofrirem les conseqüències. Per això avui hem iniciat la campanya “El jovent català prenem la paraula: SOM UNA NACIÓ!!”. Amb la imatge irònica d’un bitllet i acompanyat d’un seguit d’accions que aniran arribant volem mobilitzar als i les joves de Barcelona perquè no es resignin a acceptar el futur que ens volen imposar i que ,juntament amb milers de persones, fem sentir el nostre rebuig el proper dia 18, en la manifestació de la plataforma Tenim el dret a decidir.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

2 Comments:

  • El passat dia 26, ZP va dir Quatro que "la vigència del nou Estatut pot ser per sempre"... coi de convergents botiflers...

    By Blogger Jordi Molinera i Poblet, at 7:02 p. m.  

  • No us perdeu la gravació que hem penjat al nostre blog amb paraules d'Artur Mas.

    http://independencia.wordpress.com/

    By Anonymous Anònim, at 11:33 a. m.  

Publica un comentari

<< Home