Barcelona , 1714

dissabte, de gener 14, 2006

Malgrat tot guanyarem!

Només en un país com el nostre es podria trobar una imatge com aquesta. La pintada es troba situada just al costat d’una seu d’ERC a la ciutat de Barcelona. En primer lloc va aparèixer el text on se’ns acusa de botiflers, i poc després la consigna espanyolista. Resulta surrealista comprovar la confluència d’interessos existents entre l’espanyolisme més ranci i els que es consideren els únics posseïdors del veritable independentisme a l’hora d’atacar el projecte que representen les JERC i Esquerra Republicana.

L’esquerra independentista extraparlamentària demostra una miopia històrica constant, que actualment és tradueix en la incapacitat d’acceptar que precisament ,si l’independentisme ha augmentat de forma sorprenent als Països Catalans, ha estat en gran mesura gràcies al treball constant del partit que han decidit situar en el seu punt de mira. Però tot això no els importa, continuen atrapats en uns dogmes inamovibles, i unes consignes prefabricades, incapaços d’elaborar un projecte alternatiu creïble que doni respostes a les necessitats de la ciutadania. Tan de bo aconseguir la nostra llibertat fos tan fàcil com anar repetint constantment “Ni reformes ni estatuts: independència!”, però creure que aquesta serà la solució demostra un infantilisme preocupant.

La pintada dels espanyolistes és totalment comprensible. Esquerra fa por, fa molta por, i els espanyols ho han vist molt clar, només cal veure la tensió política originada des de l’entrada d’ERC al govern. No poden tolerar que la base social de l’independentisme d’aquest país augmenti ja que ,a diferència d’Esukalheria, no disposen de la coartada de la violència per tal de justificar la seva negació a la voluntat del nostre poble.

Tots sabem que el camí que ens ha de dur a la llibertat nacional i a la justícia social no serà planer, sofrirem atacs, insults i pressions, però com deien els Brams: malgrat tot, guanyarem!

Etiquetes de comentaris: , ,

9 Comments:

 • Ni Espanya, ni frança, ni tontos útils!

  By Anonymous Anònim, at 8:18 p. m.  

 • Em sap molt de greu les pintades que han aparegut a la seu d'ERC al districte de Les Corts ja que això demostra un alt grau d'ignorància i coeficient nul de inteligència a més de resultar un acte que vulnera la llibertat d'expresió d'aquells que tenim algun tipus de vinculació a associacions polítiques,la qual cosa és molt lamentable.
  Ara bé m'agradaria esmentar en aquest bloc que no només ERC ha patit aquests atacs,tots els partits polítics de Les Corts han estat atacats per AJLC.En el meu cas (CDC) ens han pintant la bandera espanyola a la senyera del nostre logo a més de pintar la persiana titllant-nos de botiflers i traïdors i esquitxant amb pintura negra el logo de la JNC a més de dibuixar tot de banderes espanyoles.
  La estètica externa de la nostra agrupació (nova de trinca) és bastant penosa (i com que no hem tingut la mateixa "sort"que els socialistes que les pintades les van fer sobre façana i les brigades de l'ajuntament les han netejat..)
  Conclusió:la neteja externa del nostre local ens costarà alguns dinerets però per moltes vegades que agredeixixn la nostra seu nosaltres seguirem amb el nostre projecte de manera pacífica i ferma.
  Aquesta és la millor manera amb la que TOTS els hem de respondre.

  By Anonymous Anònim, at 11:14 p. m.  

 • Si només fossin pintades...a Sants la nit d'any nou van enganxar uns cartells a la façana i van calar-hi foc. La cosa comença a ser seriosa. Alguna cosa haurem de fer, no? No sabem on té el límit aquest independentisme infantil.

  By Blogger brunet, at 9:59 a. m.  

 • L'independentisme extraparlamentari català és resumeix facilment: romanticisme.

  I amb aixó no n'hi ha ni per començar.

  By Blogger Jordi Molinera i Poblet, at 10:05 p. m.  

 • Em podries haver publicat el que t'he dit abans del doble joc de J-ERC no? No censuris a una part implicada en aquest afer, que vaig ser jo qui faig fer la pintada.

  By Anonymous Anònim, at 2:50 a. m.  

 • Doncs us està bé això de la pintada. No és bo enganyar al jovent amb eslògans robats de l'esquerra independentista i tampoc és bo que jugueu al doble joc, per una banda Jerc per l'altra Erc. Potser no ho veieu però a la llarga semblareu uns autèntics mentiders.

  By Anonymous Anònim, at 2:54 a. m.  

 • Quina pintada vas fer? La d"arriba españa" suposo.

  By Blogger Gerard Coca, at 10:39 a. m.  

 • Primer, felicitats pel blog. I segon, no s'ha de fer cas d'aquests feixistes d'esquerres o de dretes (que acaben sent el mateix), l'important és seguir amb la feina ben fet, com allò que va sortir per la tele contra l'exèrcit.

  Canya contra espanya!

  By Anonymous Anònim, at 1:34 p. m.  

 • Osti no declareu la independència aquest dissbate, que jo me'n vaig al Motseny amb la família. A veure si ho feu dilluns a la tarda, que no tinc res a fer.
  Vinga seguiu somiant truites!Els altres intnerem reconstruir el país.

  By Anonymous Anònim, at 4:59 p. m.  

Publica un comentari

<< Home