Barcelona , 1714

dimecres, de març 22, 2006

L'exèrcit t'ensenya...a matar!

Avui s’inaugurava la FiraEstudia-Saló de l’Ensenyament” organitzada per Fira de Barcelona. En el seu interior l’exèrcit espanyol disposa d’un espai per poder fer propaganda de les seves grans virtuts i mostrar-se com una sortida professional per el jovent català, si anar a disparar trets per l’Afganistan es pot considerar una sortida professional.

Des de els JERC-Barcelona, com sempre que l’exèrcit es belluga per la ciutat, no hem esperat ni una hora des de l’obertura de la Fira fins que els hem anat a visitar. És inadmissible que ens intentin vendre una imatge amable i simpàtica de l’exèrcit, per tal d’intentar “captar” jovent per a les seves files.

Els exèrcits d’ahir, d’avui i de demà només ensenyen una cosa, i és a matar!

Us deixo algunes imatges de l’acció, que ha consistit en desplegar una pancarta, repartir octavetes i aïllar el seu estand amb cinta de perill.Forà l’exèrcit espanyol dels Països Catalans!!

Etiquetes de comentaris: , ,

3 Comments:

 • Felicitats! una divertida acció no per això menys contunden i valenta.
  gràcies!

  By Blogger dignitat, at 5:26 p. m.  

 • Com us avorriu!

  By Anonymous Anònim, at 9:47 p. m.  

 • Catalunya no debe tener representación militar española en su territorio nacional. Sin embargo, el gobierno nacional, que espero que ahora sin el ministro Bono cambie notablemente permite incluso acciones como la que decís.
  Gracias por vuestro compromiso y enhorabuena por el blog
  Un saludo revolucionario
  Luposlanko
  http://orejadepolanco.blogia.com

  By Anonymous Anònim, at 11:48 a. m.  

Publica un comentari

<< Home