Barcelona , 1714

divendres, de febrer 10, 2006

Jo de PP només en conec un

El candidat a l’alcaldia de Barcelona per CIU, Xavier Trias, va declarar l’altre dia que amb aquest PP no podria colaborar. Al llegir el text s’hem van disparar les alarmes , que significa “aquest” ? Que potser hi ha varis partits populars i no ho sabíem? Que no ens intenti enganyar, el PP representa l’herència franquista i la dreta més reaccionaria i anticatalana que et puguis trobar, independentment de la careta que pugui utilitzar en cada moment. No estarà Convergència començant a preparar el terreny, per tal que, emparant-se amb qualsevol reducció estètica de l’agressivitat del PP pactar-hi a l’Ajuntament? No ens està reconeixent implícitament que, si bé amb aquest Partit Popular no és pot pactar, si es podria fer-ho amb un altre PP? No estaria bé que ens expliques amb quin creu que es pot pactar i amb quin no?

Recordem que el president Pujol també va negar qualsevol pacte amb el PP pocs dies abans del nefast pacte del Magèstic entre convergents i populars, que ens va dur a 8 anys d’aznarisme. Quina diferència hi havia entre aquell PP i aquest PP?

Senyor Trias, és molt fàcil, si realment estàs convençut que amb el PP no s’hi ha de fer res surt i digues: CIU és compromet a no realitzar cap pacte a Barcelona amb el PP. Esquerra Republicana ho pot assegurar sense dubtar-ho, pot fer-ho CIU?

Etiquetes de comentaris: , ,

7 Comments:

 • Amic blogmaster, jo tinc un blog amb continguts similars als teus, la direcció és : http://catalunyapersempre.blogspot.com/ i porta per nom Catalunya no és Espanya.
  Potser t´interessaria posar el meu link a la teva llista i jo poso la teva direcció a la meva llista.
  Ja em dirás quelcom!!!!

  By Blogger Pol G.G, at 4:10 p. m.  

 • JO TAMBÉ T´HE AFEGIT.
  Ja aniré passant-me pel teu pq el trobo molt interessant.

  Jo no penso que CIU pugui pactar amb el PP a Barcelona, seria la seva fi i més després que el sector més sobiranista està molt calentet amb el tema Estatut.

  By Blogger Pol G.G, at 5:05 p. m.  

 • Hola Gerard!
  Per el comentari ja veig que ja t'has possat en pre-campanya municipal per veure si pots fer pujar els teus eh?XD
  La veritat és que cada dia que passa tots hi pensem més en les municipals d'aquí 1 any...Aquestes eleccions tenen quelcom de misteriós.I és que per primer cop anirem a votar sense que el PSC tingui assegurada la victòria.
  Barcelona,com molt bé dius en un article,necessita un canvi.Gent nova amb idees fresques que portin il·lusió a l'ajuntament.Aquest canvi penso que l'ha de portar un polític que a hores d'ara és el més ben valorat pels ciutadans:Xavier Trias. En Trias ha dit per activa i per passiva que en el seu projecte no preveu pactes amb el PP i molts cops ha aclarit que li agradaria pactar amb ERC o amb qui vulgui sumar-se el consens.Això ja està dit,però i ERC?És compromenten els "equidistants" a no jugar a la puta i la ramoneta amb la política de pactes i dir ben fort i ben clar que no pactaran amb el PSC que no té projecte ni idees?La pregunta queda oberta.

  By Anonymous Anònim, at 12:04 a. m.  

 • "8 anys d'Aznarisme"...els 8 anys d'Aznarisme els van dur els votants del PP i alhora la nefasta gestió del PSOE...altra cosa esk el pacte de CiU fos més encertat o menys, però no manipulem fins a aquests extrems, com si CiU fos la responsable que manés el PP del 96 al 2000. Clar que sovint a base de repetir mil vegades una mentida acabi semblant veritat.

  By Anonymous Anònim, at 6:27 p. m.  

 • CiU no pot asegurar en cap moment que no pactaran amb el PP. A una setmana per les últimes eleccions municipals, el Sr. Nadal, alcaldable per CiU va dir "Jo sóc independentista"... l'endemà de les eleccions confirmava el pacte amb el PP...

  ... ja sabem tots de quin peu calcen aquets convergents! Tots ells, fora!

  By Blogger Jordi Molinera i Poblet, at 7:36 p. m.  

 • Esta prou bé el consell, però no estaria de més que us ho apliquéssiu vosaltres primer, tallant amb els traidors del pscPSOE

  By Anonymous Anònim, at 11:43 p. m.  

 • Recony, el saltenc és en tots el blogs donant lliçons de patriotisme. Aquest país és on és perquè botiflers com tu i els teus l'heu magrejat per activa i per passiva. Ja n'hi ha prou.
  Nen, ets com la merda. Ets a tot arreu i a tots molestes.

  By Anonymous Anònim, at 5:05 p. m.  

Publica un comentari

<< Home