Barcelona , 1714

diumenge, de desembre 18, 2005

Comença el salt endavant


Ahir les JERC – Barcelona vam realitzar el nostre XIIè Congrés. Aquest és sempre un moment molt important, no només per la seva funció estatutària, sinó perquè també és un espai per al debat polític i una oportunitat per retrobar companys i companyes a les que veus menys sovint.

El Congrés es va anar desenvolupant amb total normalitat, l’executiva sortint va veure recolzat el treball realitzat durant els darrers dos anys, ja que tant el seu informe polític com l’econòmic van ser aprovats per unanimitat. Tot seguit vam aprovar la ponència estratègica que ha de marcar les línies generals a seguir els propers anys, i que va originar alguns debats prou interessants durant la fase de votació d’esmenes.

Els meus nervis anaven pujant a mesura que avançava el Congrés , ja que s’acostava el moment de la presentació de les candidatures, la qual cosa suposava parlar davant de tothom, i això, per més que ho hagis fet algun altre cop i que tota la gent que t’està escoltant els consideris amics i companyes sempre fa un cert respecte.

He de reconèixer que al saber el resultat em vaig emocionar, veure com tanta gent ha posat la seva confiança en tu provoca una barreja molt gran d’emocions, per una part evidentment molta alegria al veure que tots els companys i companyes de la candidatura havien rebut un amplíssim suport, però també un sentit molt gran de responsabilitat. La feina que tenim davant nostre és molt gran, i sabem que no sempre serà fàcil, però hi posarem tota la nostra dedicació, entre tota la militància segur que aconseguirem realitzar aquest “salt endavant” amb èxit.

Vam contar amb un bon nombre d’oradors destacats a l’hora de cloure el Congrés, el nostre regidor de Joventut, en Xavier Florensa, el President d’ERC-Barcelona i diputat Oriol Amorós, el Secretari General de la Presidència de la Generalitat Xavier Vendrell, el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament ,Jordi Portabella, i el nostre Portaveu Nacional, en Pere Aragonès. Així com la presència del president del CJB , en Fabián Mohedano i de varis representats de la permanent nacional i portaveus regionals de les JERC.

La nit va continuar, complint amb la frase “festa si ,lluita també” : sopar, Tio Canya... però aquesta ja seria una altra història ;) .

Moltes gràcies a tots i a totes.

Visca les JERC-Barcelona!
Visca la terra!

PD: dissabte va ser un dia doblement congressual, els companys de JERPV també van celebrar el seu, felicitats i molta sort en el vostre projecte.

Etiquetes de comentaris: ,

1 Comments:

  • jejeje gerard, afegeix una opció xq els comentaris s'hagin de validar de forma personal que sinó se t'ompliran de comentaris automàtics com el de dalt :P

    By Blogger Dani Casanovas, at 12:13 a. m.  

Publica un comentari

<< Home