Barcelona , 1714

dijous, de febrer 09, 2006

De ministres, banderes i castells

El patriota ministre de defensa, el senyor Bono, ha declarat que no pensa retornar el Castell de Montjuïc a la nostra ciutat si no hi oneja la bandera espanyola. Després diran que els “nacionalistes radicales” som nosaltres, en canvi ells es poden permetre declaracions com aquestes i ho troben la mar de normal. Us imagineu com bramaria la caverna si fóssim els catalans els que estiguéssim retardant un aspecte com aquest per un tema de banderes?

El castell ha de retornar immediatament a la ciutat, i sense condicions. Forma part de la nostra historia, des dels múltiples bombardejos que ha sofert Barcelona des del castell, com pel fet que en el seu pati va ser afusellat el nostre president, Lluís Companys.No oblidem pas que aquesta va ser una altre de les promeses d’en “talanteZP” durant la campanya electoral, si el grau de compliment és similar al de “aprovaré el Estatut que salga del parlament ho portem clar, i si fa falta caldrà protestar i mobilitzar-nos per exigir aquest legítim retorn.

Com diria el poeta “On són les senyeres a les casernes de la Guardia civil? No hi són perquè no hi ha de ser". Doncs al castell de Montjuïc, l’espanyola tampoc.

Etiquetes de comentaris: ,

3 Comments:

 • Ostí! Ón se l'han endut??? Que fort, ja deia jo que aquells enormes helicòpters devien anar a fer quelcom a montjuïc!

  Per cert, patí és el passat del verb patir, pati és una altra cosa.

  By Anonymous Anònim, at 8:52 p. m.  

 • qui ho diu que no hi ha banderes espanyoles als quartels de la Guardia Civil????
  recordo una acció, no fa molt, d'uns independentistes que treien la estanquera que hi havia a la caserna de Mollerussa.

  By Anonymous Anònim, at 7:21 p. m.  

 • Pel del barri:

  Error de text, evidnement a la guardia civil tenen estanqueres...

  By Blogger Gerard Coca, at 1:30 p. m.  

Publica un comentari

<< Home